Praktijk voor huiswerkbegeleiding De Ezelsbrug

Praktijk voor huiswerkbegeleiding De Ezelsbrug

Huiswerkbegeleiding is er voor jou als je extra begeleiding nodig hebt bij het organiseren en plannen en structureren van je huiswerk. Door het aanleren van snelle en effectieve studievaardigheden die bij jou passen, kun je zelfstandig en met succes je school vervolgen.

Met persoonlijke begeleiding en praktische tips wordt leren veel leuker. Tijdens de begeleiding op de boerderij in een rustige omgeving (max. 6 p.) krijg je allerlei tips/ezelsbruggetjes die je helpen je huiswerk beter te maken.

De uitgangspunten van De Ezelsbrug zijn:

je weet waar je heen wilt, wat je wilt bereiken
je wilt je doel zo slim mogelijk bereiken.

Inspanning en ontspanning volgen elkaar op. Er is tijd voor diverse activiteiten, zoals de ezel borstelen, schilderen, brommer sleutelen en sporten. Voor een optimale begeleiding is het belangrijk dat we goed samenwerken met je ouders/verzorgers en de school die jij bezoekt. Eventueel (in overleg met jou) zal er contact gezocht worden met de school en/of ouders. Het is belangrijk dat er een vertrouwensband ontstaat. Huiswerkbegeleiding is bedoeld voor leerlingen van groep 7 en 8 van het basisonderwijs en voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. Alle leerlingen van het VMBO en voor de onderbouw van HAVO/VWO.

Als extra bied ik huiswerkbegeleiding per e-mail aan. Dit houdt in dat er vragen via de mail gesteld kunnen worden als je thuis aan het werk bent. Je kunt hier alleen gebruik van maken als je huiswerkbegeleiding van mij krijgt. Een keer per dag beantwoord ik alle vragen die via de mail binnenkomen.

Op onze website lees je over de mogelijkheden.

Carla Hartman-Wiersema

Services

  • Alleen op afspraak
  • In overleg alle mogelijke tijden
  • Ook op locatie huiswerkbegeleiding en bijles

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De bijles-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Praktijk voor huiswerkbegeleiding De Ezelsbrug
Terhornseweg 1
9914TC Zeerijp

+31 (0)596 581368

Deel deze pagina

Praktijk+voor+huiswerkbegeleiding+De+Ezelsbrug img