Huiswerkinstituut juffrouwjulia

Huiswerkinstituut juffrouwjulia

Veel kinderen hebben naast school nogal wat bezigheden, zoals sport, vrienden en hobby's. Soms zelfs zoveel, dat huiswerk maken gewoon niet past in hun 'overvolle agenda'. Of misschien merkt u, doordat u ’s middags aan het werk bent, dat u minder zicht heeft op het huiswerk van uw kind. Zit uw kind in een hogere klas, dan kan het zijn dat de lesstof ook voor u steeds ingewikkelder wordt. Bij brugklassers komt er vaak nog iets anders om de hoek kijken. Ze moeten nog leren omgaan met huiswerk en wennen aan de nieuwe schoolsituatie.

Herkent u het bovenstaande? Dan heeft u er vast al de nodige tijd en energie in gestoken om uw kind te helpen met het huiswerk. Leidt dit toch niet tot de gewenste resultaten? Of wilt u de begeleiding liever uit handen geven? Dan is uw zoon of dochter van harte welkom bij huiswerkinstituut juffrouwjulia! In een prettige omgeving begeleidt juffrouwjulia uw kind met het plannen, maken en leren van het huiswerk. Dit gebeurt op een persoonlijke en professionele manier.

Omdat juffrouwjulia huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching aanbiedt, kan zij begeleiding op maat bieden. Naast het verbeteren van de concentratie en het inzicht, is er extra aandacht voor planning en inhoudelijke moeilijkheden. Dit alles leidt tot meer plezier in het leren, waardoor aanzienlijk betere resultaten worden behaald en uw kind gemotiveerder naar school gaat.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De bijles-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Huiswerkinstituut juffrouwjulia
9402KG Assen

+31 (0)6 83889649

Links

Website
-

Deel deze pagina

Huiswerkinstituut+juffrouwjulia img