Huiswerkinstituut Hoorn

Huiswerkinstituut Hoorn

Huiswerkinstituut Hoorn begeleidt scholieren en studenten bij het plannen en het maken van hun huiswerk en schoolopdrachten. Behalve huiswerkbegeleiding worden ook bijles en examentraining aangeboden.

De werkwijze van het instituut is erop gericht om de resultaten te verbeteren door de leerling meer overzicht en structuur en zodoende meer plezier in het leren te geven.
Dit is mogelijk doordat het instituut alleen met kleine groepjes werkt, zodat er alle ruimte is voor de specifieke hulpvraag van de leerling.

Alle niveaus, van primair onderwijs tot en met 6-vwo en hoger onderwijs

Ga voor meer informatie naar de website: www.huiswerkinstituuthoorn.nl

Het huiswerkinstituut is gunstig gelegen, op een rustige locatie midden in Hoorn, op fietsafstand van de meeste scholengemeenschappen in de stad zoals Werenfridus (5 min.), OSG West-Friesland (5 min.), Copernicus (10 min.), Oscar Romero (10 min.) en het Nova College (10 min.). Het instituut is ook goed bereikbaar vanuit omliggende gemeenten en steden als Enkhuizen, Purmerend en Edam.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De bijles-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Huiswerkinstituut Hoorn
Holenweg 8
1624PB Hoorn

+31 (0)6 20791317

Links

Website
-

Deel deze pagina

Huiswerkinstituut+Hoorn img