Huiswerkbegeleiding Haarlem H2Gesloten op zaterdag

Toon openingstijden

bijlessen - Huiswerkbegeleiding Haarlem H2 - kaartoverzicht

Huiswerkbegeleiding Haarlem H2

Bij H2 Haarlem Huiswerkbegeleiding richten we ons op leerlingen van het VMBO-T, HAVO en VWO. Ook kunnen bij ons leerlingen van groep 8 terecht die zich alvast willen voorbereiden op de middelbare school. Onze aanpak is er op gericht dat leerlingen op een gegeven moment zelf de discipline en het plannen kunnen opbrengen, zodat zij zelfstandig de 2e fase van de middelbare school kunnen doorlopen.

Tijdens het intakegesprek waarbij ouder(s) en leerling aanwezig zijn, brengen wij eventuele problemen in kaart en lichten we ons werkwijze toe. Een belangrijke voorwaarde bij H2 Haarlem Huiswerkbegeleiding is dat de leerling gemotiveerd is en de meerwaarde van huiswerkbegeleiding inziet. De intake duurt circa 30 minuten en is kosteloos.

Leerlingen kunnen van maandag tot en met vrijdag van 14.30 tot 18.00 uur bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding. Onder het genot van een kopje thee en een koekje maken we samen met de leerling een planning voor de middag op basis van het huiswerk in de agenda. Essentieel voor het goed kunnen begeleiden van de leerlingen is het duidelijk opschrijven van het huiswerk in de agenda. Bij het maken van de planning kijken we niet enkel naar de dag van morgen. Soms is het wenselijk om een week of zelfs langer vooruit te plannen. Na het plannen gaat de leerling aan de slag. Tijdens de middag zijn er 2 korte pauzes van 15 minuten. Gedurende de huiswerkbegeleiding wordt er in stilte gewerkt. Leerlingen kunnen met hun vragen terecht bij de begeleiders. Naast een hoofdbegeleider helpen ook universitaire studenten de leerlingen. Elke middag proberen we bij H2 Haarlem Huiswerkbegeleiding een team neer te zetten dat de leerlingen zo goed mogelijk begeleidt.

In onze begeleiding hebben we een pro-actieve houding die we ook proberen over te brengen op de leerlingen. De verhouding begeleider staat tot leerlingen is maximaal 1:7. Ook worden toetsen overhoord en werk gecontroleerd. Alle schoolboeken blijven bij ons in de boekenkast staan, zodat er bij weinig huiswerk vooruit of aan zwakke vakken kan worden gewerkt. Aan het eind van de huiswerkbegeleiding wordt de tas voor de volgende schooldag ingepakt.

Regelmatig hebben wij contact met de ouders over het functioneren van hun kind. Op gezette tijden hebben wij een ouderavond waarop we de voortgang van de leerlingen bespreken en evalueren. Ook bij bijzonderheden als absentie, matige werkhouding of extra werk nemen wij nemen wij contact op met de ouders.

Openingstijden

Gesloten
Opent ma 20 sep om 14.30
maandag14.30 - 18.15
dinsdag14.30 - 18.15
woensdag14.30 - 18.15
donderdag14.30 - 18.15
vrijdag14.30 - 18.15
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De bijles-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Huiswerkbegeleiding Haarlem H2
Leidsevaart 396
2014HM Haarlem

+31 (0)6 47489610

Deel deze pagina

Huiswerkbegeleiding+Haarlem+H2 img