HUISWERKenzoGesloten (do 14.00 - 18.00)

Toon openingstijden

bijlessen - HUISWERKenzo - kaartoverzicht

HUISWERKenzo

Ieder kind is uniek en heeft een eigen aanpak nodig. Welke aanpak het beste bij hem of haar past, wordt samen in een intakegesprek bepaald en gedurende het jaar, indien nodig, bijgesteld. Een belangrijk punt is dat er niet alleen voor het schoolwerk aandacht is, maar ook voor de leerlingen zelf. Bij HUISWERKenzo zijn we geïnteresseerd in wat leerlingen naast hun school doen en houden daar bij de planning rekening mee.

HUISWERKenzo zorgt voor een inspirerende en vertrouwelijke omgeving waarin leerlingen zich thuis voelen en waarin ze goed kunnen studeren. Door leerlingen positief te benaderen en ze serieus te nemen, leren we ze hoe ze huiswerk moeten maken, hoe ze hun toetsen moeten voorbereiden en hoe ze hun tijd moeten inplannen. Daarnaast leren we ze hoe ze hunzelf kunnen motiveren. Wij bieden de 'tools' maar ze moeten er zelf mee aan de slag. Leerlingen behouden hierdoor hun eigen verantwoordelijkheid. In ruil daarvoor nemen wij bij HUISWERKenzo de verantwoordelijkheid om duidelijk te zijn. We maken een planning die duidelijk zichtbaar is, zowel op papier als op de site. En als een uitleg niet in één keer begrepen wordt, leggen we het gewoon nog een keertje uit.

HUISWERKenzo biedt jongeren handvatten om te slagen, zowel op school als daarbuiten en helpt ze te ontplooien tot succesvolle en zelfverzekerde individuen.

HUISWERKenzo, altijd geslaagd!

Services

  • HUISWERKenzo is gesloten tijdens officieel erkende feestdagen en schoolvakanties

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 14.00
maandag14.00 - 18.00
dinsdag14.00 - 18.00
woensdag14.00 - 18.00
donderdag14.00 - 18.00
vrijdag14.00 - 18.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De bijles-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

HUISWERKenzo
Koornmarkt 25
2611EB Delft

+31 (0)15 2840088

Deel deze pagina

HUISWERKenzo img